IEC Portal de publicacions > Revistes científiques

Cerca ràpida
Cerca ràpida per   Ajuda
  Llistat d'articles Registres 1 a 8 (8 registres en total)  

Additius amb valor afegit

 

Descripció física: P. 16-19

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   

Additius vells i nous

 

 Autor/a: Xalabarder, Robert

Descripció física: P. 24-26

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum

   

Els additius alimentaris

 

Descripció física: P. 20-26

Títol de la col·lecció periòdica: Educació Química : EduQ

Citació Bibliogràfica / Resum / Abstract

   

Els additius inútils

 

 Autor/a: Xalabarder, Robert

Descripció física: P. 5-6

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   

Food additives in chemistry lessons

 

Descripció física: P. 55-59

Títol de la col·lecció periòdica: Educació Química : EduQ

Citació Bibliogràfica / Resum / Abstract

   

Importància biològica dels additius antioxidants en alimentació animal

 

 Autor/a: Peris, Sílvia

Descripció física: P. 36-41

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica / Resum / Abstract

   

La Comissió Europea ha obert una consulta pública sobre l'ús de nitrits i nitrats com a additius alimentaris

 

Descripció física: P. 68

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   

Producció i qualitat de la carn al final del segle XX

 

Descripció física: P. 40-41

Títol de la col·lecció periòdica: TECA : tecnologia i ciència dels aliments

Citació Bibliogràfica

   
Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última
-

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.